Polnjene piščančje prsi s prilogo

Meteorologi so napovedali malo bolj kislo vreme, zato sem se odločil, da bom ostal doma in skuhal kosilo. Vreme je bilo potem odlično, hrana pa tudi. Piščančnja prsa polnjena z mocarelo in sušenimi paradižniki, ovita s panceto. Za prilogo pire iz kolerabe in korenčka, ter cvetača romanesco kuhana na pari ter popečena na maslu skupaj s papriko in čebulo.

20170204_100715373_ios-204820170204_101107192_ios-204820170204_101804790_ios-204820170204_102855655_ios-204820170204_104510424_ios-204820170204_110541498_ios-204820170204_105450769_ios-2048

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s